Heat Induction Liner
Glue Seal
Pressure Sensitive Seal
Vented Seal
about us

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Shanghai Ziling Packaging Co., Ltd. minangka salah sawijining pimpinan Produsen Cap Seal Liners ing China, didegake ing taun 1990-an, khusus nggawe Manufaktur aluminium sealing Liner, pelapis sealing kaca, pelapis sealing sensitif tekanan, Liner Busa EVA, EPE Foam Liner , ngeculake lapisan sealing, lsp.

ndeleng liyane

Produk sing panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan nyedhiyakake produk sing luwih larang.

INGKIR SAIKI

Informasi paling anyar

warta

Keuntungan aplikasi aluminium foil gasket

Keuntungan Aplikasi Aluminium Foil Gasket Aluminium foil gasket digawe saka aluminium sawise dipencet banjur digawe miturut macem-macem tujuan. Iki asring digunakake ing sawetara industri kemasan kanggo ngisolasi ...

Pasar Liner Topi Induksi Panas Kanggo Duwe Potensi Dhuwur Kanggo Pertumbuhan

Pasar Liner Topi Induksi Panas Kanggo Nduwe Potensi Dhuwur Kanggo Industri Kemasan Wutah dadi saksi pertumbuhan sing apik banget sajrone sawetara taun kepungkur amarga nambah konsumsi barang rangkep global. Yuta produk ...

Gasket Polyethylene Foam sing gegandhengan karo Salib Putih

Gasket Polyethylene Foam sing gegandhengan karo Salib Putih Salib polyethylene sing gegandhengan salib tertutup bisa dadi salah sawijining bahan gasket busa paling apik. Umpluk polietilen duwe rong kategori utama - busa polietilen sing ana gandhengane karo kimia ...