Produk

3-Ply Foam Liner

Katrangan singkat:

Lapisan busa 3-lapis digawe saka telung lapisan: inti umpluk tipis dipasang ing antarane rong lapisan film LDPE. Liner umpluk 3-lapis cenderung digunakake kanthi gantian busa. Nanging, kinerjae luwih apik tinimbang liner busa biasa. Kaya liner busa, iki uga ora nggawe segel kedap udara.

Tahan rasa lan ambu ora enak, lan nduweni tingkat transmisi lembab sing sithik, tegese nyegah kelembapan mlebu botol lan mengaruhi produk.


Detail Produk

Tag Produk

Liner Formulir 3-Ply

Lapisan busa 3-lapis digawe saka telung lapisan: inti umpluk tipis dipasang ing antarane rong lapisan film LDPE. Liner umpluk 3-lapis cenderung digunakake kanthi gantian busa. Nanging, kinerjae luwih apik tinimbang liner busa biasa. Kaya liner busa, iki uga ora nggawe segel kedap udara.

Tahan rasa lan ambu ora enak, lan nduweni tingkat transmisi lembab sing sithik, tegese nyegah kelembapan mlebu botol lan mengaruhi produk.

Spesifikasi

Bahan baku: LDPE utawa EVA utawa EPE lsp.

Ketebalan Standar: 0,5-3mm

Diameter Standar: 9-182mm

Kita nampa ukuran & kemasan khusus

Produk kita bisa dipotong kanthi manéka warna lan ukuran miturut panyuwunan.

Paket: Kantong plastik - karton kertas - palet

MOQ: 10.000,00 potongan

Wektu Pengiriman: Pangiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

Pembayaran: Transfer T / T Telegraphic utawa L / C Surat Kredit 

Aplikasi

Aplikasi kemasan kanggo padatan, koloid, bubuk garing, granula, lsp. 

Rekomendasi:

• Pestisida

• Farmasi

• Produk Nutrisi

• Panganan

• Kosmetik

Fitur Produk

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Alangi hawa lan kelembapan.

Wektu garansi dawa.

Hardness moderat kanthi daya buffering lan kinerja panyegelan sing apik banget.

Resistensi obat sing kuwat lan tahan banyu.

Stabilitas lembab lan stabilitas vakum sing apik banget.

Mupangate

1. Bisa digunakake maneh

2. Gampang dibukak

3. Segel ing seger

4. Nyegah bocor larang regane

5. Nyuda risiko ngrusak, pilferage, lan kontaminasi

6. Ngluwihi umur rak

7. Gawe segel hermetik

8. Lingkungan grapyak

F&Q

1. Apa sampeyan produsen?

Ya, kita duwe pabrik dhewe kanthi luwih saka 50 staf.

2. Apa MOQ sampeyan?

MOQ kita yaiku 10.000,00 pcs.

3. Apa lead time sampeyan kanggo conto?

Kita bakal njupuk 2 dina kanggo menehi conto.

4. Kepiye babagan biaya sampel?

Sampel gratis sing bakal ditawakake.

5. Apa waktune pangiriman kanggo produk massal?

Wektu pengiriman 15-30 dina kerja utawa luwih cepet.

6. Apa port pengiriman?

Pelabuhan pengiriman yaiku FOB Shanghai utawa pelanggan liyane sing njaluk pelabuhan Tionghoa.

7. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Transfer T / T Telegraf utawa Surat Kredit L / C

8. Kepiye aku bisa njaluk kutipan sampeyan?

Mangga wenehake babagan materi, ukuran, jumlah lan panjaluk khusus liyane.

Kutipan bakal dilebokake ing wektu cendhak.

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan