Hubungi Kita

Shanghai Ziling Packaging Co., Ltd.

Alamat

601 Dalan Laolu, Pudong Anyar
Area Distrik, Shanghai, China

Telpon

(021) -5819-6620

18317081689

Whatsapp

+ 1- (778) -319-3338

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita