Produk

  • Easy Peel Aluminum Foil Induction Seal Liner

    Liner Seal Induksi Foil Aluminium Gampang

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Lift ‘N’ Peel

    Angkat 'N' Peel

    Angkat 'N' Peel Aluminium Foil Indikator Seal Liner

    Iki minangka lapisan segel induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup nganggo kontainer kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut. Lapisan segel induksi iki gampang dibukak kanthi fungsi peel 'N' angkat.