Produk

  • Foam Liner

    Lapisan Busa

    Lapisan busa minangka liner tujuan umum, digawe saka busa polietilen sing bisa dikompres. Iki ora nggawe segel, lan asring digunakake kanggo nyegah bocor.

    Form Liner minangka lapisan siji, bahane yaiku EVA, EPE lsp.

    Dhewe elastis ngirim kontrak lan port kontainer.

    Cocog kanggo kabeh jinis panyegelan kontainer, bisa digunakake bola-bali, nanging efek segel umume.

    Bisa digunakake sawise lan komposit membran plastik-plastik lan efek panyegelan luwih apik.

    Fitur utama kanggo ngresiki, bledug, ora nyedhot uap banyu, ora amarga asor utawa suhu kanggo ngowahi stabilitas.

  • 3-Ply Foam Liner

    3-Ply Foam Liner

    Lapisan busa 3-lapis digawe saka telung lapisan: inti umpluk tipis dipasang ing antarane rong lapisan film LDPE. Liner umpluk 3-lapis cenderung digunakake kanthi gantian busa. Nanging, kinerjae luwih apik tinimbang liner busa biasa. Kaya liner busa, iki uga ora nggawe segel kedap udara.

    Tahan rasa lan ambu ora enak, lan nduweni tingkat transmisi lembab sing sithik, tegese nyegah kelembapan mlebu botol lan mengaruhi produk.