Produk

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with Backing

    Siji Seal Induksi Seal Liner kanthi Nggawe

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Easy Peel Aluminum Foil Induction Seal Liner

    Liner Seal Induksi Foil Aluminium Gampang

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with Inner PE Foam

    Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Foam PE Batin

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Two-Piece Heat Induction Seal Liner With “A Structure”

    Liner Seal Induksi Panas Kalor Piece Kanthi "Struktur"

    Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.

  • Two-piece Heat Induction Seal Liner with Paper Layer

    Liner Seal Induksi Panas rong potong kanthi Lapisan Kertas

    Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with White PE Film

    Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Film PE Putih

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Lift ‘N’ Peel

    Angkat 'N' Peel

    Angkat 'N' Peel Aluminium Foil Indikator Seal Liner

    Iki minangka lapisan segel induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup nganggo kontainer kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut. Lapisan segel induksi iki gampang dibukak kanthi fungsi peel 'N' angkat.