warta

Keuntungan Aplikasi Gasket Aluminium Foil

Gasket foil aluminium digawe saka aluminium sawise dicet banjur digawe miturut macem-macem tujuan. Iki asring digunakake ing sawetara industri kemasan kanggo ngisolasi udara lan nambah umur produk. Dadi apa kaluwihan gasket aluminium foil? ?

Kaping pisanan, gasket foil aluminium ora beracun lan tanpa rasa ing propinsi iki. Kajaba iku, nduweni kemampuan antibakteri sing apik. Umume, mikroorganisme ora bisa tuwuh ing ndhuwur, mula lumahing resik lan kaluwihan liyane, mula asring digunakake ing panganan. Ing kemasan; ing sisih liyane, gasket aluminium foil uga buram, saengga efek proteksi sing apik kanggo produk sing sensitif sinar matahari; ora mung iku, nanging uga penting banget supaya gampang dibukak nalika digunakake ing kemasan produk. Lan kekuwatane sing luwih cilik uga gampang banget kanggo mbukak konsumen; dadi bahan kemasan berkualitas tinggi sing nggabungake kaendahan, kepraktisan, lan gampang digunakake.

Gasket foil aluminium ora beracun nalika dipanaskan, amarga gasket aluminium foil minangka bahan stamping panas sing langsung digulung dadi lembaran tipis kanthi aluminium logam. Efek stamping sing panas padha karo foil perak murni, mula uga diarani foil perak palsu. Amarga aluminium nduweni tekstur alus, kemuluran sing apik, lan kilau putih perak, yen lembaran sing digulung dipasang ing kertas offset kanthi sodium silikat lan bahan liyane kanggo nggawe foil aluminium, bisa uga dicithak. Nanging, foil aluminium iku gampang dioksidasi lan warnane dadi peteng, lan warnane bakal luntur nalika digosok utawa disentuh, mula ora cocog kanggo stempel panas tutup buku lan majalah sing wis suwe disimpen.

Mesthine, ora mung duwe kaluwihan luar biasa ing industri kemasan, nanging uga nduweni nilai aplikasi sing gedhe ing industri liyane.


Wektu kiriman: Okt-31-2020