Produk

Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Foam PE Batin

Katrangan singkat:

Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Foam PE Batin

Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

Spesifikasi

Bahan baku: Film Plastik + Formulir PE + Film Plastik + Aluminium Foil + Film Sealing

Lapisan Sealing: PS, PP, PET, utawa PE

Kandel Standar: 0.24-0.48mm

Diameter Standar: 9-182mm

Kita nampa logo, ukuran, kemasan lan grafis sing disesuaikan.

Produk kita bisa dipotong kanthi manéka warna lan ukuran miturut panyuwunan.

Suhu panyegelan panas: 180 ℃ -250 ℃, gumantung karo bahan cangkir lan lingkungan.

Paket: Kantong plastik - karton kertas - palet

MOQ: 10.000,00 potongan

Wektu Pengiriman: Pangiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

Pembayaran: Transfer T / T Telegraphic utawa L / C Surat Kredit 

Fitur Produk

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Alangi hawa lan kelembapan.

Wektu garansi dawa.

Mupangate

1. Rupane luwih resik

2. Nyegah kebocoran cair;

3, Ringan & kinerja panyegelan sing apik

4, resistensi kimia lan resistensi minyak

Lamaran

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Rekomendasi

• Agrochemicals

• Farmasi

• Produk Nutrisi

• Panganan & Minuman

• Pelumas

• Kosmetik, lsp.

F&Q

1. Apa sampeyan produsen?

Ya, kita duwe pabrik dhewe kanthi luwih saka 50 staf.

2. Apa MOQ sampeyan?

MOQ kita yaiku 10.000,00 pcs.

3. Apa lead time sampeyan kanggo conto?

Kita bakal njupuk 2 dina kanggo menehi conto.

4. Kepiye babagan biaya sampel?

Sampel gratis sing bakal ditawakake.

5. Apa waktune pangiriman kanggo produk massal?

Wektu pengiriman 15-30 dina kerja utawa luwih cepet.

6. Apa port pengiriman?

Pelabuhan pengiriman yaiku FOB Shanghai utawa pelanggan liyane sing njaluk pelabuhan Tionghoa.

7. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Transfer T / T Telegraf utawa Surat Kredit L / C

8. Kepiye aku bisa njaluk kutipan sampeyan?

Mangga wenehake babagan materi, ukuran, jumlah lan panjaluk khusus liyane.

Kutipan bakal dilebokake ing wektu cendhak.

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita