Produk

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with Backing

    Siji Seal Induksi Seal Liner kanthi Nggawe

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with Inner PE Foam

    Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Foam PE Batin

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with White PE Film

    Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Film PE Putih

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.