Produk

  • Pressure Sensitive Seal Liner

    Lapisan Segel Sensitif Tekanan

    Liner kasebut kasusun saka bahan busa sing dilapisi sensitif tekanan tinggi. Liner iki uga diarani liner sepotong. Nyedhiyakake segel sing ketat karo adesif menyang wadhah kanthi tekanan wae. Tanpa piranti segel lan pemanas. kaya liner segel induksi adhesive panas, kasedhiya kanggo kabeh jinis kontainer: wadhah plastik, kaca lan logam. Nanging ora dirancang kanggo sifat penghalang, efeke luwih sithik tinimbang sing sadurunge, mula dianjurake kanggo digunakake kanggo barang bubuk, kayata produk panganan, kosmetik lan perawatan kesehatan.

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with Backing

    Siji Seal Induksi Seal Liner kanthi Nggawe

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Easy Peel Aluminum Foil Induction Seal Liner

    Liner Seal Induksi Foil Aluminium Gampang

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Foam Liner

    Lapisan Busa

    Lapisan busa minangka liner tujuan umum, digawe saka busa polietilen sing bisa dikompres. Iki ora nggawe segel, lan asring digunakake kanggo nyegah bocor.

    Form Liner minangka lapisan siji, bahane yaiku EVA, EPE lsp.

    Dhewe elastis ngirim kontrak lan port kontainer.

    Cocog kanggo kabeh jinis panyegelan kontainer, bisa digunakake bola-bali, nanging efek segel umume.

    Bisa digunakake sawise lan komposit membran plastik-plastik lan efek panyegelan luwih apik.

    Fitur utama kanggo ngresiki, bledug, ora nyedhot uap banyu, ora amarga asor utawa suhu kanggo ngowahi stabilitas.

  • One-piece Heat Induction Seal Liner with Inner PE Foam

    Liner Seal Induksi Panas siji potong kanthi Foam PE Batin

    Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

  • Two-Piece Heat Induction Seal Liner With “A Structure”

    Liner Seal Induksi Panas Kalor Piece Kanthi "Struktur"

    Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.

  • Two-piece Heat Induction Seal Liner with Paper Layer

    Liner Seal Induksi Panas rong potong kanthi Lapisan Kertas

    Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.

  • Glue Seal

    Segel Lem

    Segel lem bisa digawe dadi siji utawa rong lembar miturut kabutuhan pelanggan. Ana lapisan panas adesif panas dilapisi ing lapisan panyegelan lapisan segel aluminium. Sawise proses pemanasan nganggo mesin segel induksi utawa besi listrik, lapisan adesif bakal ditutup ing lambe wadhah. Lapisan jinis iki kasedhiya kanggo kabeh jinis kontainer materi., Utamane kanggo wadhah kaca, nanging efeke ora luwih apik tinimbang pelapis segel induksi.