Produk

  • Two-Piece Heat Induction Seal Liner With “A Structure”

    Liner Seal Induksi Panas Kalor Piece Kanthi "Struktur"

    Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.

  • Two-piece Heat Induction Seal Liner with Paper Layer

    Liner Seal Induksi Panas rong potong kanthi Lapisan Kertas

    Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.