Produk

  • Vented Seal Liner

    Linen Segel Vented

    Segel sing diluncurake digawe saka film sing bisa dihirup lan segel induksi Panas (HIS) liwat welding ultrasonik utawa panas, sing bisa ngasilake efek "napas lan ora ana bocor". Segel sing diluncurake duwe desain sing sederhana, permeabilitas udara sing apik banget lan resistensi sing apik kanggo surfaktan. Produk iki dikembangake kanggo nyegah kontainer (botol) ngocok utawa dilebokake ing suhu sing beda kanggo ngasilake gas sawise ngisi cairan tartamtu, saengga nyebabake kontainer cacat utawa tutup botol retak.

    Vient liner minangka kinerja aliran udara paling apik ing industri, sawetara opsi ventilasi kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan kinerja. Ditawakake nganggo busa utawa loro lilin sing diikat dadi bubur.