Babagan Kita

Shanghai Ziling Packaging Co., Ltd.

Shanghai Ziling Packaging Co., Ltd. minangka salah sawijining pimpinan Produsen Cap Seal Liners ing China, didegake ing taun 1990-an, khusus nggawe Manufaktur aluminium sealing Liner, pelapis sealing kaca, pelapis sealing sensitif tekanan, Liner Busa EVA, EPE Foam Liner , ngeculake lapisan sealing, lsp. 

Produk kami kasedhiya kanggo paket Farmasi, Panganan, Kosmetik, Pelumas, Pestisida, lsp. Kanthi fungsi dhuwur kanggo nyegah bocor lan lembab, anti-palsu, lan nambah wektu panyimpenan produk.

about

Pambuka Perusahaan

Shanghai Ziling Packaging Co., Ltd. minangka salah sawijining pimpinan Produsen Cap Seal Liners ing China, didegake ing taun 1990-an, khusus nggawe Manufaktur aluminium sealing Liner, pelapis sealing kaca, pelapis sealing sensitif tekanan, Liner Busa EVA, EPE Foam Liner , ngeculake lapisan sealing, lsp.

Produk kami kasedhiya kanggo paket Farmasi, Panganan, Kosmetik, Pelumas, Pestisida, lsp. Kanthi fungsi dhuwur kanggo nyegah bocor lan lembab, anti-palsu, lan nambah wektu panyimpenan produk.

Perusahaan kita dununge ing 601, Laolu Road, Pudong New District, Shanghai. Tanduran kita cedhak karo Pelabuhan Yangshan lan Bandara Internasional Pudong. Transportasi kita trep banget.

Kita bakal terus nandheske inovasi, lan nggawe bisnis karo perusahaan ing omah lan luar negeri kanthi basis kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan, nyedhiyakake kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi.

Sistem Kualitas

Perusahaan kita duwe pengalaman teknologi produksi luwih saka 10 taun. Kanthi riset lan pangembangan teknis profesional, lan terus-terusan ngembangake lan ningkatake produk, level teknologi lan mesthi ana ing industri sing padha ana ing posisi utama.

Manajemen basis perusahaan GMP standarisasi, kita wis nyiyapake produksi lan pusat kontrol kualitas, (kontrol kualitas profesional, inspeksi lan uji coba kualitas), perusahaan duwe fisik lan kimia, lan kejang (10.000) Laboratorium kanggo bahan baku , pengujian lan pengujian produk.

Kapabilitas Perusahaan

Didhisiki ing taun 1990, sawise luwih saka dasawarsa upaya, perusahaan kita wis duwe budaya perusahaan sing unik. Ing taun 2006, kita nganakake transformasi komprehensif dadi tanduran kaya kebon, saiki wilayah ijo 50 persen.

Klub sing disedhiyakake dening perusahaan lan staf, ruang maca, lan staf liyane, adoh kanggo istirahat, rekreasi, nambah ilmu babagan papan, staf dilengkapi ruang audio-visual klub karaoke, ruangan ping-pong, ruang catur lan domino. Kanggo nambah kualitas staf ningkatake kohesi, perusahaan nganakake pelatihan profesional rutin, ilmu teknis, kompetisi katrampilan lan kegiyatan liyane, staf perusahaan ing koran mingguan sing tren paling anyar ing industri lan nerbitake karya dhewe, lan sateruse.

Perusahaan wis ngembangake budaya perusahaan kanthi terus maju, kita gumantung karo upaya umum lan dhukungan, kemasan Shanghai Ungu Link Terbatas bakal berkembang luwih apik!

11
12
14
15