Produk

  • Glue Seal

    Segel Lem

    Segel lem bisa digawe dadi siji utawa rong lembar miturut kabutuhan pelanggan. Ana lapisan panas adesif panas dilapisi ing lapisan panyegelan lapisan segel aluminium. Sawise proses pemanasan nganggo mesin segel induksi utawa besi listrik, lapisan adesif bakal ditutup ing lambe wadhah. Lapisan jinis iki kasedhiya kanggo kabeh jinis kontainer materi., Utamane kanggo wadhah kaca, nanging efeke ora luwih apik tinimbang pelapis segel induksi.