Produk

Linen Segel Vented

Katrangan singkat:

Segel sing diluncurake digawe saka film sing bisa dihirup lan segel induksi Panas (HIS) liwat welding ultrasonik utawa panas, sing bisa ngasilake efek "napas lan ora ana bocor". Segel sing diluncurake duwe desain sing sederhana, permeabilitas udara sing apik banget lan resistensi sing apik kanggo surfaktan. Produk iki dikembangake kanggo nyegah kontainer (botol) ngocok utawa dilebokake ing suhu sing beda kanggo ngasilake gas sawise ngisi cairan tartamtu, saengga nyebabake kontainer cacat utawa tutup botol retak.

Vient liner minangka kinerja aliran udara paling apik ing industri, sawetara opsi ventilasi kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan kinerja. Ditawakake nganggo busa utawa loro lilin sing diikat dadi bubur.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Paket

Segel sing diluncurake digawe saka film sing bisa dihirup lan segel induksi Panas (HIS) liwat welding ultrasonik utawa panas, sing bisa ngasilake efek "napas lan ora ana bocor". Segel sing diluncurake duwe desain sing sederhana, permeabilitas udara sing apik banget lan resistensi sing apik kanggo surfaktan. Produk iki dikembangake kanggo nyegah kontainer (botol) ngocok utawa dilebokake ing suhu sing beda kanggo ngasilake gas sawise ngisi cairan tartamtu, saengga nyebabake kontainer cacat utawa tutup botol retak.

Vient liner minangka kinerja aliran udara paling apik ing industri, sawetara opsi ventilasi kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan kinerja. Ditawakake nganggo busa utawa loro lilin sing diikat dadi bubur.

Lapisan Vented cocok kanggo PET, PVC, PS, PP, PE… botol plastik lan botol kaca, lan umume digunakake kanggo panganan, kosmetik, obat-obatan, pestisida, bahan kimia, kemasan produk komoditas.

Spesifikasi

Bahan baku: Karton + Foil Aluminium + Film Plastik

Lapisan Sealing: PS, PP, PET, EVOH utawa PE

Kandel Standar: 0.2-1.2mm

Diameter Standar: 9-182mm

Kita nampa logo, ukuran, kemasan lan grafis sing disesuaikan.

Produk kita bisa dipotong kanthi manéka warna lan ukuran miturut panyuwunan.

Suhu panyegelan panas: 180 ℃ -250 ℃, gumantung karo bahan cangkir lan lingkungan.

Paket: Kantong plastik - karton kertas - palet

MOQ: 10.000,00 potongan

Wektu Pengiriman: Pangiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

Pembayaran: Transfer T / T Telegraphic utawa L / C Surat Kredit 

Fitur Produk

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Alangi hawa lan kelembapan.

Membran sing bisa ditembus kanthi udara sing padha karo tekanan lan nyegah kontainer saka pecah, ambruk utawa bocor.

Desain press-fit unik bisa gampang digabungake liwat instalasi manual utawa otomatis.

Jembar ukuran curhat lan komponen sing siyap digunakake kanggo nambah paket tanpa didesain ulang.

Wektu garansi dawa.

Mupangate

1. Napas lan ora ana bocor

2. Gampang dibukak

3. Nyegah bocor larang regane

4. Nyuda risiko ngrusak, pilferage, lan kontaminasi

5. Ngluwihi umur rak

6. Gawe segel hermetik

7. Lingkungan sing grapyak


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita