Produk

Siji Seal Induksi Seal Liner kanthi Nggawe

Katrangan singkat:

Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

Kinerja panyegelan sing kuwat; Obligasi kanggo kontaner; Nyegah kebocoran cair; Supaya produk tetep seger; Nyedhiyakake panjaluk kemasan profesional.

Spesifikasi

Bahan baku: Bahan Backing + Film Plastik + Foil Aluminium + Film Plastik

Lapisan Sealing: PS, PP, PET, utawa PE

Kandel Standar: 0.24-0.48mm

Diameter Standar: 9-182mm

Kita nampa logo, ukuran, kemasan lan grafis sing disesuaikan.

Produk kita bisa dipotong kanthi manéka warna lan ukuran miturut panyuwunan.

Suhu panyegelan panas: 180 ℃ -250 ℃, gumantung karo bahan cangkir lan lingkungan.

Paket: Kantong plastik - karton kertas - palet

MOQ: 10.000,00 potongan

Wektu Pengiriman: Pangiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

Pembayaran: Transfer T / T Telegraphic utawa L / C Surat Kredit 

Fitur Produk

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Alangi hawa lan kelembapan.

Wektu garansi dawa.

Ora beracun, tanpa rasa lan ora ana ambu.

Ringan & kinerja panyegelan sing apik

Resistensi kimia lan resistensi minyak

Mupangate

1. Gampang dibukak

2. Segel ing seger

3. Nyegah bocor larang regane

4. Nyuda risiko ngrusak, pilferage, lan kontaminasi

5. Ngluwihi umur rak

6. Gawe segel hermetik

7. Lingkungan sing grapyak

8. resistensi kimia lan resistensi minyak sing apik

Lamaran

1- Produk Motor, Mesin, lan Minyak Pelumas

2- Produk Nutrisi,

3- Produk obat (Pabrik farmasi kanggo Tablet, Gel, Krim, Bubuk, Cairan, lsp)

4- Produk Panganan.

5- Minuman, Jus Woh, Mentega, Madu, Banyu Mineral

6- Pestisida, Pupuk, lan Bahan Kimia

Rekomendasi

• Agrochemicals

• Farmasi

• Produk Nutrisi

• Panganan & Minuman

• Kosmetik, lsp.

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita