Produk

Liner Seal Induksi Foil Aluminium Gampang

Katrangan singkat:

Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Liner Seal Induksi Foil Aluminium Gampang

Iki minangka lapisan Liner induksi siji potong, ora ana lapisan cadangan utawa sekunder, bisa ditutup ing wadhah kanthi mesin segel induksi utawa besi listrik langsung. Bisa nyedhiyakake segel sing kenceng ing wadhah plastik utawa gelas bisa dicopot nganggo kabeh potongan, lan ora ana residu ing lambe wadhah kasebut.

Fungsi

Makna lan fungsi sealing lining lapisan sealing, umume dikenal minangka lapisan tutup, nuduhake bahan tutup lan lapisan sing bisa ngasilake efek panyegelan sing ketat karo wadhah kasebut. Ing kene, kontainer nuduhake botol kaca, botol plastik lan komplong logam. Ana macem-macem jinis tutup, kalebu tutup sekrup, tutup seret, tutup tutup, tutup crimping, tutup tekanan. Bahan lining nuduhake bahan sing bisa nutup tutup lan wadhah kanthi kenceng, Bahan kanthi persyaratan lan spesifikasi tartamtu pancen bebas bocor. Kanggo mesthekake kinerja barang rangkep tetep ora owah, contone, yen tutup mung digunakake lan ora ana lapisan ing sisih ngisor tutup, efek panyegelan angel digayuh. Fungsi lapisan biasane gedhe banget

Spesifikasi

Bahan baku: Aluminium foil, film, perekat, tinta, pelarut, lsp.

Lapisan Sealing: PS, PP, PET, utawa PE

Kandel Standar: 0.24-0.38mm

Diameter Standar: 9mm - 182mm

Kita nampa logo, ukuran, kemasan lan grafis sing disesuaikan.

Produk kita bisa dipotong kanthi manéka warna lan ukuran miturut panyuwunan.

Suhu panyegelan panas: 180 ℃ -250 ℃, gumantung karo bahan cangkir lan lingkungan.

Paket: Kantong plastik - karton kertas - palet

MOQ: 10.000,00 potongan

Wektu Pengiriman: Pangiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

Pembayaran: Transfer T / T Telegraphic utawa L / C Surat Kredit 

Fitur Produk

Khusus bungkus resik.

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Alangi hawa lan kelembapan.

Wektu garansi dawa.

Tutup aluminium foil kanggo macem-macem paket, botol PET / HDPE / PP / PS / PVC lan botol kaca.

Seal Induksi Panas nduweni kemampuan stabil kanggo nutup segel wadhah.

Mupangate

1. Segel ing seger

2. Nyegah bocor larang regane

3. Nyuda risiko ngrusak, pilferage, lan kontaminasi

4. Tambah umur rak

5. Gawe segel hermetik

6. Lingkungan grapyak

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan