FAQ

faq
1. Aku kasengsem karo produk sampeyan, aku pengin rincian liyane. Kirimake katalog sampeyan, butuh informasi luwih lengkap

A: Iki salinan katalog.

Tulung critakake apa materi, ukuran segel segel sing sampeyan karepake, lan luwih becik sampeyan cathet apa paket botol kasebut.

2. Apa jumlah minimal

Apa sampeyan bisa menehi diskon

Kok regane regane larang

A: MOQ kita 100.000 PCS

Pira sing pengin pesen? Mesthi wae bisa ngobrol babagan nomer tartamtu, nanging coba priksa manawa kita ana ing kaca sing padha babagan solusi iki cocog karo kabutuhan sampeyan.

Regane luwih kompetitif. Kita wis ngupayakake supaya bisa tetep supaya rega bisa cukup tanpa ngorbanake kualitas. Muga-muga bisa menehi rega paling apik kanggo sampeyan.

3. Suwene kanggo njupuk sampel Pira angkutan transportasi conto

A: Sampel bakal siyap sajrone 2-4 dina lan bakal dikirim liwat ekspres internasional.

Barang kasebut bakal dibayar ing tujuan kasebut, nanging bakal dibalekake yen sampeyan arep kerja sama karo kita.

4. Apa logo bisa dicithak

A: Mesthi

5. syarat pembayaran?

A: L / C lan T / T disaranake banget.

Pengin kerja sama kita?