Produk

  • Pressure Sensitive Seal Liner

    Lapisan Segel Sensitif Tekanan

    Liner kasebut kasusun saka bahan busa sing dilapisi sensitif tekanan tinggi. Liner iki uga diarani liner sepotong. Nyedhiyakake segel sing ketat karo adesif menyang wadhah kanthi tekanan wae. Tanpa piranti segel lan pemanas. kaya liner segel induksi adhesive panas, kasedhiya kanggo kabeh jinis kontainer: wadhah plastik, kaca lan logam. Nanging ora dirancang kanggo sifat penghalang, efeke luwih sithik tinimbang sing sadurunge, mula dianjurake kanggo digunakake kanggo barang bubuk, kayata produk panganan, kosmetik lan perawatan kesehatan.