Produk

Liner Seal Induksi Panas Kalor Piece Kanthi "Struktur"

Katrangan singkat:

Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.


Detail Produk

Tag Produk

Liner Seal Induksi Panas rong potong kanthi Struktur

Liner iki digawe saka lapisan foil aluminium lan lapisan cadangan. Butuh mesin segel induksi. Sawise mesin induksi nyedhiyakake laminasi segel panas sing ditutup kanthi hermetis ing lambe wadhah, lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah lan lapisan sekunder (karton wujud) isih ana ing tutup. Liner sekunder minangka liner reseal ditinggalake ing tutup sawise proses pemanasan.

Spesifikasi

Bahan baku: Bahan Backing + Lilin + Foil Aluminium + Film Plastik + Film Sealing

Bahan Punggung: Papan pulp utawa Polyethylene Expansion (EPE)

Lapisan Sealing: PS, PP, PET, EVOH utawa PE

Ketebalan Standar: 0.2-1.7mm

Diameter Standar: 9-182mm

Kita nampa logo, ukuran, kemasan lan grafis sing disesuaikan.

Produk kita bisa dipotong kanthi manéka warna lan ukuran miturut panyuwunan.

Suhu panyegelan panas: 180 ℃ -250 ℃, gumantung karo bahan cangkir lan lingkungan.

Paket: Kantong plastik - karton kertas - palet

MOQ: 10.000,00 potongan

Wektu Pengiriman: Pangiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

Pembayaran: Transfer T / T Telegraphic utawa L / C Surat Kredit 

Fitur Produk

Aluminium foil minangka lapisan pertama lapisan aluminium foil kabeh.

Lapisan aluminium ditutup ing lambe wadhah.

Lapisan sekunder (karton wujud) kari ing tutup.

Cocog kanggo sekrup tutup PET, PP, PS, PE, botol plastik alangi dhuwur

Sealing panas sing apik.

Rentang suhu panyegelan panas sing amba.

Kualitas tinggi, non-bocor, anti-tusukan, panyegelan sing resik, gampang & kuwat.

Alangi hawa lan kelembapan.

Wektu garansi dawa.

Mupangate

1. Gampang dibukak

2. Segel ing seger

3. Nyegah bocor larang regane

4. Nyuda risiko ngrusak, pilferage, lan kontaminasi

5. Ngluwihi umur rak

6. Gawe segel hermetik

7. Lingkungan sing grapyak

Faktor sing mengaruhi panyegelan

Jembar kontak saka permukaan segel: jembaré kontak sing luwih gedhe ing antarane permukaan panyegelan lan gasket utawa pengepakan, dalane bocor cairan saya suwe lan saya tahan aliran resistensi, sing nguntungake nyegel. Nanging, kanthi meksa kompresi sing padha, jembar kontak luwih gedhe, tekanan spesifik luwih cilik. Mula, jembar kontak sing cocog kudu ditemokake miturut bahan segel kasebut.

Sipat cairan: viskositas cairan duweni pengaruh sing gedhe tumrap kinerja panyegelan pengepakan lan gasket. Cairan kanthi viskositas dhuwur gampang disegel amarga cairan sing kurang. Viskositas cairan luwih akeh tinimbang gas, mula cairan luwih gampang disegel tinimbang karo gas. Uap jenuh luwih gampang disegel tinimbang uap super panas amarga bakal nyemprotake lan nyepetake tetesan lan mblokir saluran bocor ing antarane permukaan panyegelan. Volume cairan molekul sing luwih gedhe, luwih gampang diblokir dening celah penyegelan sing sempit, mula gampang disegel. Kekurangan cairan ing bahan panyegelan uga duwe pengaruh ing panyegelan. Cairan sing gampang direndhem gampang dibocor amarga tumindak kapiler saka pori-pori mikro ing gasket lan pengepakan.

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita