warta

Gasket Polyethylene Foam sing gegandhengan karo Salib Putih

Umpluk polyethylene sing gegandhengan salib sel tertutup bisa dadi salah sawijining bahan gasket busa paling apik. Umpluk polietilen duwe rong kategori utama - busa polietilen sing ana hubungane silang lan busa polietilen sing ana hubungane. Paling pungkasan luwih apik lan luwih asring ditrapake minangka gasket busa ing pasar kalebu piranti medis, elektronik, kemasan kosmetik, komponen otomotif, lsp.

Gasket busa polietilen sing gegandhengan iradiasi nduweni kinerja apik ing sifat fisik. Bahan busa polietilen silang silang

Lumahing kenyamanan sing mulus kanthi pagawean sing ramah lingkungan

Resistensi premium kanggo Kelembapan, cuaca lan lenga

Isolasi termal lan akustik sing apik banget

Kinerja elongasi sing apik

Kasedhiya ing macem-macem kerapatan lan warna

Struktur sel tertutup kanggo panyerepan banyu sithik lan transmisi uap.

Materi gasket polietilen busa iradiasi salib duwe keluwesan liyane. Kisaran kandel kasedhiya saka 0,08 mm nganti 8 mm. Kekandelan liyane bisa digawe kanthi proses laminasi busa. Uga kepadatan bisa diwiwiti saka 28 kg / m³ nganti 300 kg / m³. Werna umpluk standar putih lan ireng. Werna liyane bisa disesuaikan kalebu warna biru, ijo, abang, oranye lan liya-liyane.

Kasus Pelanggan - Aplikasi Produk Foam

bahan gasket busa kustom putih. Iki minangka gasket busa polietilen sing ana hubungane sing wis digawe kanggo pasar domestik

pelanggan Dheweke bakal nggunakake bahan gasket busa PE iki minangka gabungan bantal kanggo bagean otomotif. Gasket busa polietilen sing gegandhengan karo salib bisa digunakake minangka bagian bantalan uga kanggo resistensi minyak lan bahan bakar. Amarga kemampuan elongasi sing apik, dheweke bisa kerja kanthi apik nalika komponen motor isih aktif.

Cara Nggawe Gasket Foam Iki

Bahan kanggo gasket busa iki yaiku iradiasi busa polietilen sing ana hubungane karo rasio ekspansi busa 15 kali lan kepadatan 65 kg / m³. Ukuran gasket yaiku 130 mm x 98 mm x 1 mm kanthi pemotongan die custom.

1) bahan gasket busa polietilen sel tertutup. Kaping pisanan kita kudu konfirmasi karo pelanggan babagan gambar CAD produk. Gambar CAD produk luwih apik kanggo diwenehake dening para insinyur saka pelanggan. Saliyane, yen pelanggan ora duwe dhukungan desain CAD, kita bisa nindakake bagean desain rekayasa kanggo produk pelanggan.

2) Sawise konfirmasi gambar CAD gasket busa, kita bakal nggawe cetakan pemotong mati baja miturut gambar sing dikonfirmasi. Sawise cetakan nglereni mati, staf pabrik bakal ngatur produksi massal.

3) Kanggo nggawe material gasket busa iki, kita kudu ngrampungake proses produksi ing ngisor iki:

Sawing busa khusus

Umpluk polietilen asli minangka salah sawijining jinis bahan gasket busa sing diekstrusi. Dheweke teka ora ana ing sheet, staf pabrik kudu nggunakake mesin gergaji vertikal kanggo ngethok lembaran. Lembaran umpluk poliethelin sing dipotong iki paling ora kudu ukuran cetakan pemotong mati baja utawa luwih gedhe.

Setel pemotong mati lan pasang cetakan pemotong mati kanggo ngoptimalake presisi pemotongan

Sadurunge produksi nyata, para insinyur produksi kudu milih gasket polietilen busa putih kanthi tliti instal cetakan die cut lan gawe kompatibel karo mesin pemotong mati. Proses pengujian cetakan kasebut bakal mbutuhake wektu ilang saka wektu sing dielingake pelanggan. Kanggo asil nglereni sing tepat, kita bakal nggunakake sawetara bagean bahan busa kanggo nggawe cetakan baja wis dipasang kanthi bener. Sawise iki, produksi massal bisa disetujoni kanggo pindhah.

4) Pérangan pungkasan sing kudu dilakoni yaiku pengepakan kustom kanggo produk busa sadurunge dikirim. Kita bakal ngemas gasket busa khusus kanggo transportasi sing luwih apik. Kemasan khusus kayata nyithak kothak kertas lan tas poli kasedhiya saka kita, gumantung karo kabutuhane pelanggan.

Kanggo proyek gasket Polyethylene busa ing ngisor iki dibutuhake


Wektu kiriman: Sep-29-2020